AΡΘΡΑ

ΟΜΙΛΙΕΣ

Ομιλίες & Παρουσιάσεις
Δείτε ομιλιές και παρουσιάσεις της GAGDPR στο YouTube Channel.

Ιωάννης Γουμενόπουλος
Ενημερωτική Διημερίδα με θέμα την Επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από δικαστικές και εισαγγελικές αρχές, (ΓΚΠΔ και Ν. 4624/2019), Εφετείο Αθηνών, Ορισμός και καθήκοντα του Υπευθύνου Προσατασίας Δεδομένων (ΥΠΔ) σε δικαστικές και εισαγγελικές αρχές σύμφωνα με το ΓΚΠΔ και τον ν. 4624/2019, 20 και 21 Νοεμβρίου 2019

Ιωάννης Γουμενόπουλος
Ημερίδα ΟΜΜΑ - Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, Η συμμόρφωση του ιατρείου στο GDPR, 15 Δεκεμβρίου 2018

Ιωάννης Γουμενόπουλος
Money Show Θεσσαλονίκης, Ο ρόλος του Υπεύθυνου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (DPO), 29 Απριλίου2018

Ιωάννης Γουμενόπουλος
Ημερίδα Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Ο νέος Κανονισμός για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων, 3 Μαρτίου 2018

Ιωάννης Γουμενόπουλος
Ενημερωτική Διημερίδα με θέμα την Επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από δικαστικές και εισαγγελικές αρχές, (ΓΚΠΔ και Ν. 4624/2019), Εφετείο Αθηνών, Ορισμός και καθήκοντα του Υπευθύνου Προσατασίας Δεδομένων (ΥΠΔ) σε δικαστικές και εισαγγελικές αρχές σύμφωνα με το ΓΚΠΔ και τον ν. 4624/2019, 20 και 21 Νοεμβρίου 2019

Ιωάννης Γουμενόπουλος
Ημερίδα Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, 4 Μαΐου 2018
Ιωάννης Γουμενόπουλος
Ημερίδα Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR): Προσαρμογή της ιατρικής κοινότητας στα νέα δεδομένα, 17 Μαρτίου 2018

Ιωάννης Γουμενόπουλος
Ημερίδα Ιατρικού Συλλόγου Πύργου, Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, 2 Ιουνίου 2018

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ιωάννης Γουμενόπουλος,
Ο Γενικός Ευρωπαϊκός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών δεδομένων, ΕΡΤ Ραδιόφωνο,
16 Ιανουαρίου 2018

Αγγελική Μητροπούλου,
Ο Γενικός Ευρωπαϊκός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών δεδομένων, Ionion FM,
30 Μαίου 2018

GAGDPR

Λεωφόρος Δημοκρατίας 4 - 6
Νέο Ψυχικό - Αττική
ΤΚ 15451

Τηλ. 210 6747361 εσωτ.210
Fax. 210 6747347
[email protected]

   

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δεσμευόμαστε να βρούμε τη κατάλληλη λύση για εσάς.

Συμπληρώστε τη πιο κάτω φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

captcha