AΡΘΡΑ

ΟΜΙΛΙΕΣ

Ομιλίες & Παρουσιάσεις
Δείτε ομιλιές και παρουσιάσεις της GAGDPR στο YouTube Channel.

Ιωάννης Γουμενόπουλος
Ενημερωτική Διημερίδα με θέμα την Επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από δικαστικές και εισαγγελικές αρχές, (ΓΚΠΔ και Ν. 4624/2019), Εφετείο Αθηνών, Ορισμός και καθήκοντα του Υπευθύνου Προσατασίας Δεδομένων (ΥΠΔ) σε δικαστικές και εισαγγελικές αρχές σύμφωνα με το ΓΚΠΔ και τον ν. 4624/2019, 20 και 21 Νοεμβρίου 2019

Ιωάννης Γουμενόπουλος
Ημερίδα ΟΜΜΑ - Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, Η συμμόρφωση του ιατρείου στο GDPR, 15 Δεκεμβρίου 2018

Ιωάννης Γουμενόπουλος
Money Show Θεσσαλονίκης, Ο ρόλος του Υπεύθυνου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (DPO), 29 Απριλίου2018

Ιωάννης Γουμενόπουλος
Ημερίδα Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Ο νέος Κανονισμός για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων, 3 Μαρτίου 2018

Ιωάννης Γουμενόπουλος
Ενημερωτική Διημερίδα με θέμα την Επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από δικαστικές και εισαγγελικές αρχές, (ΓΚΠΔ και Ν. 4624/2019), Εφετείο Αθηνών, Ορισμός και καθήκοντα του Υπευθύνου Προσατασίας Δεδομένων (ΥΠΔ) σε δικαστικές και εισαγγελικές αρχές σύμφωνα με το ΓΚΠΔ και τον ν. 4624/2019, 20 και 21 Νοεμβρίου 2019

Ιωάννης Γουμενόπουλος
Ημερίδα Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, 4 Μαΐου 2018
Ιωάννης Γουμενόπουλος
Ημερίδα Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR): Προσαρμογή της ιατρικής κοινότητας στα νέα δεδομένα, 17 Μαρτίου 2018

Ιωάννης Γουμενόπουλος
Ημερίδα Ιατρικού Συλλόγου Πύργου, Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, 2 Ιουνίου 2018

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ιωάννης Γουμενόπουλος,
Η εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).
11 Οκτωβρίου 2020

Ιωάννης Γουμενόπουλος,
Η εφαρμογή των πρωτοκόλλων λειτουργίας των Τουριστικών Επιχειρήσεων μετά τον Covid-19 σε συνδυασμό με την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).
27 Μαίου 2020

Ιωάννης Γουμενόπουλος,
Ο Γενικός Ευρωπαϊκός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών δεδομένων, ΕΡΤ Ραδιόφωνο,
16 Ιανουαρίου 2018

Αγγελική Μητροπούλου,
Ο Γενικός Ευρωπαϊκός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών δεδομένων, Ionion FM,
30 Μαίου 2018

GAGDPR

Λεωφόρος Δημοκρατίας 4 - 6
Νέο Ψυχικό - Αττική
ΤΚ 15451

Τηλ. 210 6747361 εσωτ.210
Fax. 210 6747347
[email protected]

   

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δεσμευόμαστε να βρούμε τη κατάλληλη λύση για εσάς.

Συμπληρώστε τη πιο κάτω φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

captcha


Για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας, παρακαλώ ενημερωθείτε από την πολιτική απορρήτου
της εταιρείας μας, σύμφωνα με τον Κανονισμό 2016/679 ΕΕ, όπως παρατίθεται στην Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας είναι απαραίτητη, ώστε να σας απαντήσουμε στο αίτημα επικοινωνίας σας,
μέσω e mail, και σας διαβεβαιώνουμε ότι δε θα χρησιμιοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό. Πριν προχωρήσετε θα πρέπει
να ενημερωθείτε για τα δικαιώματά σας, καθώς και κάθε μέτρο προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας, εδώ.